Verhuurd / Rented out

Helaas, Verhuurd / Rented out! Wil je meer kans maken? Schrijf je dan in met een premium account!
Dat is volledig no-cure-no-pay, je betaalt de kosten van €39,95 enkel wanneer je ook daadwerkelijk een woning gaat huren via ons.

Moormannstraat te Lent

Specificaties

Prijs
€1475.00 Incl. voorschot servicekosten / Excl. voorschot energiekosten
Locatie
Lent
Borg
€2950.00
Oppervlak
87 m²
Type
Zelfstandige woonruimte
Bezichtiging
woensdag 29 november om 10:00 uur
Overeenkomst
Huur - onbepaalde tijd
Te huur vanaf
1 december 2023
Bewoner
Werkende
Buitenruimte
Gestoffeerd
Parkeerplaats
Vaatwasser
Woonkamer met open keuken
Zelfstandige badkamer
Zelfstandige keuken
Zelfstandig toilet
Een slaapkamer

Opmerking

Dit gloednieuwe appartement is van alle gemakken voorzien. Op de foto's is het appartement nog niet helemaal afgewerkt, maar dit wordt gedaan voor 1 december. Zo wordt er nog een nieuwe keuken geplaatst, laminaat zal worden gelegd en de muren worden afgewerkt. Ook zal er een glazen douchewand worden geplaatst. Ook komen er plissés voor alle ramen, inclusief gordijnrails.

Verder bevindt het appartement zich op een toplocatie. Een restaurant en diverse winkels en supermarkten bevinden zich onderin het complex. Bovendien heb je als huurder genoeg mogelijkheden om je auto of fiets veilig te stallen. Je hebt namelijk toegang tot een privé parkeerplek op het parkeerdek en er is een afgesloten ruimte voor fietsen, met de oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen.

Interesse in deze woonruimte?
Bel ons dan op 024 - 73 70 289 om jezelf aan te melden met je inschrijfnummer voor de bezichtiging

Bel ons

Je krijgt een inschrijfnummer wanneer je je aanmeldt via onze website. Dit inschrijfnummer heb je nodig om je zelf aan te melden voor bezichtigingen. Inschrijven is gratis!

Meld je direct aan

Toch niet helemaal wat je zoekt? Houd dan onze social media in de gaten, wij posten regelmatig nieuw aanbod.

Het is niet toegestaan om zonder toestemming het aanbod op onze website over te nemen op uw eigen website, al dan niet met een link naar onze website.

Hoewel deze site met de grootste zorg is samengesteld, kunnen geen garanties worden gegeven met betrekking tot de volledigheid, de actualiteit en de juistheid van de weergegeven informatie. KBS Vastgoedbeheer behoudt ook te allen tijde het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in de getoonde informatie aan te brengen.

Voor onze volledige disclaimer klik op deze link.