Helaas, Verhuurd / Rented out! Wil je meer kans maken? Schrijf je dan in met een premium account!
Dat is volledig no-cure-no-pay, je betaalt de kosten van €39,95- enkel wanneer je ook daadwerkelijk een woning gaat huren via ons.

Biezenstraat te Nijmegen

Prijs € 541.63 incl.
Borg € 541.63
Type Kamer
Overeenkomst Huur - campus
Bewoner Student / Werkende
Locatie Nijmegen
Oppervlak 36 m²
Bezichtiging Dinsdag 7 september om 11:15 uur
Te huur vanaf 15 september 2021
Kamer nummer 16
▪️ Gedeeld toilet ▪️ Gedeelde badkamer ▪️ Gemeenschappelijke buitenruimte
▪️ Zelfstandige keuken

Nieuw opgeleverde kamers!
Let op, de foto’s zijn ter impressie

icon_4@0.5x

Interesse in deze woonruimte?
Bel ons dan op 024-7370289 om jezelf aan te melden met je inschrijfnummer voor de bezichtiging.

icon_5@0.5x

Je krijgt een schrijfnummer wanneer je je aanmeldt via onze website. Dit inschrijfnummer heb je nodig om je zelf aan te melden voor bezichtigingen. Inschrijven is gratis!

icon_8

Toch niet helemaal wat je zoekt? Houd dan onze social media in de gaten, wij posten regelmatig nieuw aanbod.

Gerelateerd aanbod

€ 770.11 per maand

€ 677.19 per maand

€ 758.99 per maand
▪️ Huur – onbepaalde tijd

Het is niet toegestaan om zonder toestemming het aanbod op onze website over te nemen op uw eigen website, al dan niet met een link naar onze website.

Hoewel deze site met de grootste zorg is samengesteld, kunnen geen garanties worden gegeven met betrekking tot de volledigheid, de actualiteit en de juistheid van de weergegeven informatie. KBS Vastgoedbeheer behoudt ook te allen tijde het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in de getoonde informatie aan te brengen.

Onze nieuwe website

Zoals je misschien al kan zien hebben we een nieuwe website! Hierop kun je je voortaan inschrijven en direct je account beheren. Als je voorheen al ingeschreven was, dien je dit opnieuw te doen.

Extra kans maken? Schrijf je dan in voor een premium account, geheel no-cure-no-pay!

In verband met Covid-19 zijn mondkapjes verplicht tijdens de bezichtigingen!