Helaas, Verhuurd / Rented out! Wil je meer kans maken? Schrijf je dan in met een premium account!
Dat is volledig no-cure-no-pay, je betaalt de kosten van €39,95- enkel wanneer je ook daadwerkelijk een woning gaat huren via ons.

van Oldenbarneveltstraat te Nijmegen

Prijs € 443.60 incl.
Borg € 443.60
Type Kamer
Overeenkomst Huur - campus
Bewoner Student
Locatie Nijmegen
Oppervlak 18 m²
Bezichtiging Dinsdag 15 juni om 11:15
Te huur vanaf 1 juli 2021
Kamer nummer 11
▪️ Gedeeld toilet ▪️ Gedeelde badkamer ▪️ Gemeenschappelijk dakterras
▪️ Wastafel in badkamer ▪️ Zelfstandige keuken
icon_4@0.5x

Interesse in deze woonruimte?
Bel ons dan op 024-7370289 om jezelf aan te melden met je inschrijfnummer voor de bezichtiging.

icon_5@0.5x

Je krijgt een schrijfnummer wanneer je je aanmeldt via onze website. Dit inschrijfnummer heb je nodig om je zelf aan te melden voor bezichtigingen. Inschrijven is gratis!

icon_8

Toch niet helemaal wat je zoekt? Houd dan onze social media in de gaten, wij posten regelmatig nieuw aanbod.

Gerelateerd aanbod

Bezichtiging vol / Viewing list full

Eerste Walstraat te Nijmegen

€ 1050.00 per maand

Achter de Bank te Nijmegen

€ 1250.00 per maand

Gebr. van Limburgplein te Nijmegen

€ 1346.57 per maand
▪️ Huur – onbepaalde tijd

Het is niet toegestaan om zonder toestemming het aanbod op onze website over te nemen op uw eigen website, al dan niet met een link naar onze website.

Hoewel deze site met de grootste zorg is samengesteld, kunnen geen garanties worden gegeven met betrekking tot de volledigheid, de actualiteit en de juistheid van de weergegeven informatie. KBS Vastgoedbeheer behoudt ook te allen tijde het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in de getoonde informatie aan te brengen.

Onze nieuwe website

Zoals je misschien al kan zien hebben we een nieuwe website! Hierop kun je je voortaan inschrijven en direct je account beheren. Als je voorheen al ingeschreven was, dien je dit opnieuw te doen.

Extra kans maken? Schrijf je dan in voor een premium account, geheel no-cure-no-pay!

In verband met Covid-19 zijn mondkapjes verplicht tijdens de bezichtigingen!