Over ons

KBS Vastgoedbeheer is sinds 1993 specialist in beheer van studentenhuizen in omgeving Nijmegen. Klein begonnen met een paar panden en inmiddels uitgegroeid tot een bestand van ruim 1000 studentenkamers. Onze werkwijze is duidelijk, helder en recht door zee. Niet nuilen, maar doen, zoals ze in Nijmegen zeggen.

Inmiddels richten we ons allang niet meer alleen op het beheer van studentenkamers, maar op alle soorten woonruimten voor studenten en jonge werkenden. Dat doen we in de regio Nijmegen, maar ook in Arnhem en Wageningen. Met ons team van vaste medewerkers kunnen wij u van dienst zijn op elk gebied van de vastgoedmarkt. Neem gerust eens contact op om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor woningzoekenden geldt dat beschikbare woningen uit de panden die KBS Vastgoedbeheer in beheer heeft, op deze website en via social media zullen worden aangeboden.

Ons team

Kelly Hendriks- de Grood
Mede eigenaar

Martijn Hendriks
Mede eigenaar

Laura Janssen- de Groot
Office manager

Denise Ojo-Dal
Verhuur/ administratief medewerker

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend én kosteloos gesprek.

Onze nieuwe website

Zoals je misschien al kan zien hebben we een nieuwe website! Hierop kun je je voortaan inschrijven en direct je account beheren. Als je voorheen al ingeschreven was, dien je dit opnieuw te doen.

Extra kans maken? Schrijf je dan in voor een premium account, geheel no-cure-no-pay!

In verband met Covid-19 zijn mondkapjes verplicht tijdens de bezichtigingen!