Vastgoedbeheer Nijmegen

KBS Vastgoedbeheer is als ervaren vastgoed partij de ideale partner voor het onderbrengen van het beheer van studentenkamers, woningen, appartementen, kantoren en bedrijfsruimtes. Als opdrachtgever houdt u de touwtjes in handen, maar het werk besteedt u uit aan KBS. Om ervoor te zorgen dat ons werk aansluit op uw wensen en de eigenschappen van het object stellen we samen met u een maatwerk pakket samen dat onze werkzaamheden precies omschrijft. Zo verzorgen we onder andere de bezichtigingen, het innen van de huur, het regelen van onderhoudswerkzaamheden en zijn we de enige beheerder in de regio Nijmegen die 24/7 telefonisch te bereiken is voor huurders.

Door uw vastgoed in Nijmegen in beheer te brengen bij KBS kunt u dus compleet onbezorgd verder met andere zaken. We ontzorgen u volledig en zorgen ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen.

Neem contact op

Vastgoedbeheer diensten van KBS

Het verhuren van uw vastgoed kan in de praktijk nog een hoop voeten in de aarde hebben. Voor het verhuren van onroerend goed gelden immers tal van regels en ook het onderhouden van een goede relatie met een huurder kan een hoop tijd kosten. Het kan voor u als verhuurder dan ook een uitkomst zijn om het beheer van uw vastgoed uit te besteden aan een vastgoedbeheerder.

KBS is een ervaren en betrouwbare vastgoedbeheerder met expertise in Nijmegen en omstreken. KBS kan zowel commercieel vastgoedbeheer, financieel vastgoedbeheer en technisch vastgoedbeheer voor u uit handen nemen.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van KBS Vastgoedbeheer? Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om uw vastgoed investeringen bij KBS Vastgoedbeheer in Nijmegen onder te brengen.

Waarom KBS Vastgoedbeheer?

KBS Vastgoedbeheer is de specialist op het gebied van huur en verhuur van woonruimtes voor studenten en jong werkenden in Nijmegen, Wageningen, Arnhem en andere steden in de regio. Al in 1993 begon KBS Vastgoedbeheer in Nijmegen met commercieel vastgoedbeheer, oorspronkelijk in de hoedanigheid van beheerder van studentenhuizen in de regio. Sindsdien zijn we door onze gedrevenheid en prettige samenwerking met huurders en huiseigenaren uitgegroeid tot een specialist op het vlak van beheer van studentenwoningen en bedrijfspanden, met een aanbod van ruim 1500 objecten verspreid door de regio.

Met ons brede aanbod en onze ruime ervaring kunnen zowel huurders als verhuurders bij ons terecht voor het vinden van een geschikte woonruimte of huurder voor een te verhuren woning. Bij KBS Vastgoedbeheer zijn we erop gericht een goede verhuurder te zijn voor de huurder en een ontzorgende en dienstbare beheerder te zijn voor uw vastgoed.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend én kosteloos gesprek.

Contact