Huren

Op zoek naar een woonruimte? Bij ons kun je je eenvoudig inschrijven en direct reageren op het aanbod. Kies voor een premium account en krijg een mailtje voordat we nieuw aanbod op de website plaatsen, of maak een gratis account aan. Reageer zo snel mogelijk wanneer er nieuw aanbod online geplaatst wordt, de eerste 6 personen mogen namelijk de woonruimte bezichtigen.

Hieronder meer informatie over onze werkwijze.

In detail

  1. Registreer je direct met een premium account om meteen een mailtje te krijgen zodra we nieuw aanbod op de website plaatsen, of maak een gratis account aan. Zo weten we wie je bent, wat je doet en wat voor soort woonruimte je zoekt. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met je gegevens om. Zodra er een woonruimte beschikbaar komt plaatsen we deze online.
  2. De eerste 6 personen die zich aanmelden door ons te bellen en de kamer en hun inschrijfnummer doorgeven mogen op de aangegeven dag onder begeleiding van iemand van ons of de verhuurder zelf gaan bezichtigen.
  3. Bevestig de dag vóór de bezichtiging tussen 10.00 en 16.00 uur telefonisch 024 – 73 70 289 dat je bij de bezichtiging aanwezig bent. Doe je dit niet, dan vervalt je plaats. Geef bij voorkeur direct na de bezichtiging of uiterlijk de volgende dag voor 10.00 uur per e-mail aan of je de woonruimte wil huren of niet.
  4. Kiest de verhuurder jou als nieuwe huurder? Dan laten we je dit de ochtend na de bezichtiging voor 15.00 uur weten. Hoor je niets? Dan ben je helaas niet gekozen. Voor meer informatie betreffende ons toewijzingsprotocol klik je hier.

Niet gekozen? Meld je dan aan voor nieuwe bezichtigingen misschien heb je daar meer geluk.

Ben je wel gekozen dan bellen we je voor 15.00 uur om je dit te laten weten. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een huurbevestiging. Zoals het woord al zegt bevestig je hiermee dat je de woonruimte gaat huren.

Verder sturen we je per e-mail de huurovereenkomst toe zodat je deze vast kunt doorlezen. De huurovereenkomst teken je bij ons op kantoor. Uiteraard nemen we deze met je door en kun je vragen stellen.

Na het ondertekenen dien je de eerste maand huur en de waarborgsom bij ons te voldoen (door middel van een Tikkie vooraf). Wij zorgen dat de sleutels de eerste huurdag voor je klaarliggen en dat de woonruimte van tevoren is geïnspecteerd.

Succes met verhuizen en veel woonplezier! Mocht je nog vragen hebben, kom gerust binnenlopen.

Wij zijn geen verhuurmakelaar en bemiddelen dus niet voor je. Wel begeleiden we je met bezichtigingen en kun je ook na het tekenen van je huurovereenkomst voor al je huurzaken bij ons terecht.

Als je een woonruimte via ons huurt vragen we je onze Algemene Voorwaarden te ondertekenen. Dit zijn onze spelregels en zijn er om misverstanden te voorkomen. De Algemene Voorwaarden kun je hier alvast inzien.

Kies voor een premium account en vergroot je kansen op een woonruimte. Met een premium account sturen we voordat we het aanbod plaatsen een mailtje om je op de hoogte te brengen. Hiermee kun je sneller reageren en maak je daardoor meer kans om te komen bezichtigen.

Je betaalt bovendien enkel wanneer je ook daadwerkelijk een woonruimte via ons gaat huren, volledig no-cure-no-pay dus! De kosten voor een premium account bedragen €49,95